dissabte, 15 de maig de 2010

El Cabrerès

El Dissabte 15 de Maig fem una sortida fotogràfica amb els de Sortidazz al Cabrerès.
(El Cabrerès és una comarca natural de la Catalunya interior, situada Osona, la Garrotja i la selva. Limita a l'oest amb la plana de Vic, al sud amb la vall de Sau i les Guilleries, al nord amb la serra de Cabrera i a l'est amb la vall d'en Bas  les planes d'Hostoles). A les 5:00H he quedat amb en Sergi per pujar. Un cop al coll de Condreu ens trobem en Pere. Així doncs pocs minuts desprès de les 6:00H ja tenim les màquines a punt per fotografiar la sortida de sol.


 Desprès d'una discreta sortida de sol i d'un bon esmorzar ens dirigim cap a Tavertet on a les 11:00 hem quedat amb en Roger Escolà.
Així doncs quan ja hi som tots comencem l'intent de trobar el camí per accedir al Salt del Molí Bernat, l'intenció és fer una ruta circular, anar-hi per un corriol molt amagat i tornar pel camí habitual. Peró el corriol el perdem un vegada i una altra. Finalment gràcies al telèfon d'en Sergi aconseguim trobar el Salt. És un salt realment espectacular. Despres de les fotos de rigor tornem a Tavertet.
Ja per finalitzar aquesta interesant sortida fotogràfica, vam anar al Morro de l'Abella, una espectacular punta de cingle que permet veure tota la vall de Balà i el pantà de Sau.


Salt de Tirabous

2 comentaris :

  1. Buenas Jordi, creo que es el primer comentario que haga en tu blog. Me ha gustado mucho la serie. En especial las del ambientazo con la niebla. Muy bonitas... iré estando atento. Un cordial saludo.

    ResponElimina
  2. Hola Enrique, muchas gracias por pasar por aqui.
    Que sepas que yo desde coincidimos en la mesa a la hora de la comida el dia de Celistia tambien sigo tu blog.
    Salut

    ResponElimina