dijous, 3 de març de 2011

José Benito Ruiz


Unes setmanes enrere, vaig rebre una visita inesperada la qual em va fer molta il.lusió.
En Gabriel Brau un bon amic i gran fotògraf, sabent la meva afició per la fotografia de natura, va venir al meu taller a presentar-me en José Benito Ruiz i on varem poder parlar alguns minuts sobre fotografia.
La raó per la qual en José Benito Ruiz estés per aquí, era que tant ell com en Gabriel Brau, formaven part del Jurat del Concurs Fotogràfic organitzat per la coneguda marca de paper fotogràfic Canson.
Tot i ser una visita curta, va ser un privilegi de poder compartir aquells minuts amb dos monstres de la fotografia.
El meu agraiment a Beto Ruiz per haver capturat aquest moment tan especial per mi.


2 comentaris :

 1. Quina enveja Jordi!!!
  Jo sempre he tingut que anar a on ell estava jajaja.
  Una foto per guardar!!!
  Salut!

  ResponElimina
 2. Si ja veus Pere, va ser una gran sorpresa que em va fer molta il.lusió.
  Salut

  ResponElimina