dijous, 13 de setembre de 2012

Canvis de colors

Aquesta entrada té una certa semblança a la que va fer en Pere Soler recentment. Ell parlava de la diferència de llum que podem trobar en el mateix indret amb una hora.
En la meva entrada veurem grans diferències de colors.
Les fotos estan fetes en un espai de 39 minuts. Pertanyen a la super fotografiada Platja de Arnia, però a diferència de l'any passat, aquest any vaig baixar a baix. 

6:43 AM  a 8600 ºK
7:10 AM  7300 ºK


7:22 AM  a 7300 ºK

Les 3 imatges són fetes al mateix dia i sorprenen els canvis de colors tant bèsties en tant poca estona. Quan vaig ser allà i vaig capturar aquestes imatges  no vaig ser conscient d'aquesta varietat de colors, els vaig descobrir a casa revisant les imatges a l'ordinador

7 comentaris :

 1. Bon dia Jordi,
  Jo també he estat en aquest lloc però no he tingut la sort de veure un canvi de colors així, sembla impossible que de vegades estigui uns dos metres sota l'aigua...Hi trobo a la faltar una quarta de quan el sol il·lumina les puntes de les pedres de l'esquerra (aquesta si la tinc :P)
  Bona entrada!
  Salut!

  ResponElimina
 2. Hola Pere, les últimes imatges que vaig fer abans de marxar la diferència d'exposició entre les llums i les ombres eren molt bèsties, vaig veure que amb el filtre degradat de 3 pasos hem quedava molt curt. Crec que les condicions d'aquell moment demanaven dues exposicions i una fusió d'imatges i vaig decidir marxar. Potser subexposant molt hagués pogut aixecar suficientment les ombres o no. Jaja

  Salut!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, ja m'ho he pensat, la diferència és que quan hi vaig anar jo el sol sortia molt cap a la dreta i no de front, per això si vàrem poder fer la foto que et deia
   :-))

   Elimina
 3. Sí, en aquests moments crepusculars et pots trobar amb un ventall molt ampli i interessant de llums que et poden fer portar a casa fotos molt diferents del mateix lloc. Potser l'última és la que trobe més viva, amb més interés (sense desmereixer les altres...)
  Salut!

  ResponElimina
 4. M'agraden la primera i l'última.
  Que bonic veure aquests canvis de colors en tan poc espai de temps en un mateix lloc, sobretot quan es a tants kilòmetres de casa, s'agraeix.
  Enhorabona!

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies Esther, ja tens raó almenys treure profit de la kilometrada

  ResponElimina