diumenge, 25 de novembre de 2012

Fenòmens meteorològics

Aquestes dues imatges que us mostro estan fetes en el mateix indret en el mateix dia i a la mateixa hora.  L'única diferència és que la primera està feta direcció llevant, amb un patac d'aigua en direcció on era jo. Per capturar la segona simplement vaig girar la ròtula del trespeus direcció a ponent.


Per aquesta primera imatge em van faltar tant sols uns segons per poder capturar la mànega d'aigua a dins del mar en la seva màxima potència aixecant una gran quantitat d'aigua. Vaig poder visionar i gaudir aquest fenòmen meteorològic en el seu moment més espectacular, però no hi vaig ser a temps fotografiar-lo per poder-lo compartir.


Tot i l'evidència de que aquesta gran tempesta arribaria fins la meva posició, degut aquesta llum tant espectacular i canviant vaig decidir apurar al màxim. De fet vaig marxar al moment d'arribada de la pluja.
Tot i quedar moll com un ànec ho tornaria a fer.

10 comentaris :

 1. UNA MICA MES ET XUCLA LA MANAGA...

  BONA TOMA

  SALUT
  JOAN

  ResponElimina
  Respostes
  1. La mànega és va desfer deseguida, ara la remullada si que m'he la vaig emportar.
   Salut

   Elimina
 2. Jordi, aquesta mànega demanava un tele!!!
  Només he vist una a la meva vida i sense càmera, aquests instants cal deixar-ho tot i centrar-te en el moment.
  Salut!

  ResponElimina
 3. Tremendo el momento, lastima no poder pillarlo mas de cerca
  Saludos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Xose, solo tenia el angular. Con la gran cantidad de pixeles que dan las camaras de hoy en dia, se puede provar de reencuadrar solo la parte central de la imagen.
   Saludos

   Elimina
 4. El tele a casa :-)
  Supose que tornaries donant-te de cabotades contra la paret...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pepet aquestes coses sempre passen, quan vaig al mar no sempre l'agafo.

   Elimina
 5. Jordi, no podia veure en petit la teva foto i no comentar-la.
  Quin moment! si em permets jo retallaria la part superior de la primera foto,pero si fos una foto meva,es clar.
  Llàstima el tele,si.
  Salut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Esther retallar la part superior de la primera foto?
   M'ho vaig plantejar, però m'agraden els núvols de dalt a l'esquerra, gràcies per donar la teva versió de l'imatge
   Salut

   Elimina