diumenge, 3 de març de 2013

Illa Roja

Aquestes imatges pertanyen a la primera i fins ara única visita a Illa Roja. Suposo que degut a que quedi una mica més lluny que la resta d'indrets que habitualment visito.
Ens varem dirigir al clàssic punt de vista de dalt el penya-segat. Un punt de vista molt diferent del que estem acostumats a la Costa Brava. Un cop a lloc, vaig adonar-me que era tal i com l'imaginava, perquè tot i no haver-hi anat mai, si que havia vist moltes imatges d'aquest lloc.L'orientació en aquesta època de l'any no m'agrada gaire, el sol surt per l'esquena, jo sóc més de contrallums. De totes maneres els colors en el cel van brillar per la seva absència.


En aquesta segona imatge vaig poder aprofitar una finestra de llum que il·luminava lateralment l'Illa,  va ser un vist i no vist. A continuació vaig baixar a la platja per poder veure i analitzar un punt de vista completament diferent.
Un cop abaix, les clarianes van guanyar terreny i la llum era molt dura amb unes grans ombres, de totes maneres vaig provar una última imatge amb filtre Big Stopper.


16 comentaris :

 1. Hola Jordi! Molt guapes, sobre tot la tercera amb el Big stopper, és un lloc que tinc bastant apamat, estiuejo aquí i, en fí...si tens una estoneta fot-li un vistasuu al link, i t'ensenyo un dels meus punts de vista preferit de l'Illa Roja...
  http://www.franmasip.blogspot.com/2012/10/vertical-quadrada-panoramica.html
  Bona feina ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Fran, recordo la teva entrada si no recordo malament vaig comentar que versió quadrada era la meva elecció, desprès i torno a fer una ullada. Per cert el teu punt de vista d'Illa Roja no es gaire vist.

   Elimina
 2. Donçs jo no estiuejo, jo vaig viure allà, vaig estudiar i encara tinc la familia. Recordo, estudiant geologia a l'institut, que vam anar a veure les roques sedimentàries que hi ha a la cala, cosa excepcional entre tant granit magmàtic a toooooooota la Costa Brava. Hi vam anar en ple hivern, evidentment, qualsevol es posa a mirar roques a l'estiu, no colaria, jeje.
  Ara, anys després, la veig i la torno a veure en les vostres fotografies i em venen al cap aquelles vivències. Com canvia la vida...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sussss, celebro que aquestes imatges et portin bons records!

   Elimina
 3. La primera te uns colors molt guapos Jordi, és un lloc difícil per fer quelcom original però ja tens un bon botí.
  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Pere, tal i com comenta el Xose a la primavera amb les floretes la repetiré.
   Salut!

   Elimina
 4. Jordi m'agrada molt l'última.
  Potser es el meu ordinador li veig el groc molt pujat, provare amb un altre ordinador...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Esther provablement tinguis raó jo també vaig veure molt groc a la part baixa de l'illa.
   Aquest filtre ja dona dominants estranyes.

   Elimina
 5. El lugar es limitado en encuadres y hay que tene rmuy buena suerte con las luces. Aun asi la primera la veo bien chula. tendrás que volver en primavera, la luz entra lateral y la zona del acantilado presenta un bonito florido
  Saludos

  ResponElimina
 6. Molt guapes, Jordi, a l'espera quede d'aquestes floretes que ens has promés :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pepet a veure si surten les floretes, si no puc anar-hi, no t'enfadis ;-)

   Elimina
 7. A pesar de que hayamos visto fotos de una localización, siempre se podrá hacer algo diferente en esa primera visita; y en este caso tú lo has hecho tomando esa foto desde abajo y utilizando el ND de 10 pasos.
  llevar las ideas en la cabeza viene bien para saber qué posibilidades hay en cada localización, pero también para saber qué no hacer para que saques la foto diferente.
  Una primera visita fructífera, y que seguro que traerá más visitas.
  Un abrazo!

  ResponElimina
 8. Iker, un lugar con no muchos encuadres, dónde está paracticamente todo visto, pero bonito de visitar con unos colores muy agradables.
  un abrazo!

  ResponElimina