diumenge, 20 de febrer de 2022

Nous reptes = noves localitzacions

Han sigut pràcticament quatre anys sense publicar res en aquest espai per diversos motius. Els blocs fotogràfics en la majoria dels casos sembla que han deixat d'interessar. Jo he sigut el primer a caure en aquest parany, ara només interessa consumir fotografies en aplicacions de moda i posar molts likes, aconseguir molts seguidors per rebre el mateix, tant s'hi val si les imatges en qüestió t'agraden o no. També diversos esdeveniments personals han ajudat en aquest llarg parèntesi de temps sense publicar contingut.

No crec que això canvii gaire, des de fa temps ja no surto tant com abans i dedico molt poc temps, cada vegada menys a la pantalla de l'ordinador. Però avui actualitzant les imatges de la web, he vist la pestanya d'accés directe i bloc i m'he posat "nostàlgic".

He decidit fer una nova entrada al bloc aprofitant que aquest hivern i per gentilesa de l'amic Albert Torrashe descobert tres indrets de la Costa brava fins ara desconeguts per mi i que m'han agradat i molt. Han sigut un total de 4 visites sempre de matí buscant una bona albada.


 Com ja fa temps, quan el mar està en calma tinc un problema a l'hora de triar les imatges. Dubto si una exposició curta o bé una exposició llarga. Així doncs, d'aquestes dues sortides, he decidit compartir una de cada.Espero que us agradin!

6 comentaris :

 1. Doncs a mi si que m'agraden...
  Et felicito per tornar a publicar, a mi encara em fa mandra i falta de motivació

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pere celebro que t'agradin, descobrir indrets nous és un plus de motivació per sortir i per publicar, a veure si ara t'animes tu!

   Elimina
 2. Molt boniques! A veure si algún dia fem una sortida fotogràfica junts.... jo ara he començat a sortir a fer fotos amb uns alumnes del Gabi, si algun dia t'hi vols apuntar i ensenyar-nos algun d'aquests indrets tant bonics ... :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Marta a veure, el que passa és que ja fa uns anys que m'he tornat molt "senyorito", només surto de desembre a febrer a la Costa i a la primavera macro. Em costa molt sortir de la meva zona de confort, probablement aquest hivern ja no tornem a fer cap més sortida de costa, però ho tinc present i t'aviso a la següent.

   Elimina
 3. Felicitats! Jo també tinc el meu "aparcat" fa 4-5 anys, encara que espero reenganxar-me quan deixi les xarxes, que ja li falta poc. Saluit i endavant!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Intueixo per la foto de perfil que ets, t'animo ara que comença la temporada d'orquídies a reenganxar-te al bloc.
   Gràcies per passar i comentar.
   Salut!

   Elimina